نماینده مردم خاش ، میرجاوه،تفتان و بخش های کورین و نصرت آباد در مجلس با ارائه راهکارهای عملی برای کاهش حوادث تروریستی در مرزهای شرقی کشور بر ضرورت بازنگری در رویکرد نگاه امنیتی به استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خادم مردم در خانه ملت «علی کرد» با گرامیداشت یاد شهدای حادثه تروریستی تفتان و شهدای پدافند هوایی ارتش در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان گفت: حادثه ناگواری که در بخش گوهر کوه شهرستان تفتان استان سیستان و بلوچستان اتفاق افتاد و منجر به شهادت تعدادی از پرسنل مومن، متعهد، سخت گوش و پاسدار امنیت و آرامش مردم شد موجب تالم و تاثر فراوان اینجانب به عنوان خادم مردم در خانه ملت شد.
نماینده مردم خاش، تفتان، نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عوامل موثر در بروز حوادث تروریستی در مرزهای شرقی کشور، افزود: این حوادث ناشی از موقعیت جغرافیایی و استراتژیکی استان سیستان و بلوچستان به واسطه همسایگی با دو کشور نابسامان افغانستان و پاکستان و ورود بسیاری از تفکرات گروههای معاند، اشرار مسلح، گروهکهای جیره خوار و سلطنت طلب آن که در آن سوی مرزها و در مرز پاکستان و عمق آن کشور جولانگاه دارند و متاسفانه علاوه بر اینکه کشور همسایه و برادر و مسلمان که با آن دوست هستیم نتوانسته است این پلیدی ها را از مرزهای خود پاکسازی کند.
راهکارهای عملی برای کاهش حوادث تروریستی در مرزهای شرقی کشور
وی تصریح کرد: کمبود کلانتریها با توجه به وسعت و جغرافیای استان، کمبود امکانات و تجهیزات خودرویی با توجه به وسعت زیاد استان، شرایط اقلیمی دشتها و کوهها، ریزگردها، گرمای شدید و خشکسالی که مزید بر علت است تا فرزندان ما در فراجا، سپاه پاسداران، نیروهای امنیتی و سیاسی با سختی اما با اخلاص و حتی مانند شهدای اخیر جانشان را در کف دست گذاشتند و در دفاع از خاک میهن کوتاهی نکردند.
کرد با اشاره به راهکارهای عملی برای کاهش حوادث تروریستی در استان سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: استقرار تعداد بیشتری کلانتری در استان سیستان و بلوچستان، افزایش تعداد نیروهای کلانتری با توجه به موقعیت جغرافیایی استان، اختصاص خودروهای متناسب با موقعیت آب و هوایی و جغرافیایی استان، اختصاص رفاهیات و حقوق متناسب با شرایط سخت، اسکان مناسب و حقوق و مزایای پرسنل فراجا مطابق با شرایط سخت می تواند در افزایش ضریب امنیت استان کارساز باشد.
بازنگری در رویکرد نگاه امنیتی به استان سیستان و بلوچستان
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر بازنگری در رویکرد نگاه امنیتی به استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: استان سیستان و بلوچستان، استانی مهمان نواز، میهن پرست، میهن دوست و ولایت مدار میباشد که در این خصوص میتوان به مصادیق متعددی اشاره کرد.
وی با اشاره به دلاوری ها و رشادت های مردم استان سیستان و بلوچستان در دفاع از تمامیت ارضی کشور طی سالیان متوالی، توضیح داد: وقتی نیروهای انگلیسی از مرزهای شرقی و سمت استان سیستان و بلوچستان وارد ایران شدند؛ مردم استان سیستان و بلوچستان به ویژه مردم سرحد زمین (خاش، زاهدان، میرجاوه، کورین و نصرت آباد ) در مقابل متجاوزان ایستادگی کردند و دشمن را به هلاکت رساندند و منطقه را از وجود اجانب، بیگانگان و کفار پاکسازی کردند، امروز هم مردمِ سیستان و بلوچستان، فرزندان همان نیاکان پر افتخار، مسلمان، مرزدار و میهن دوست هستند.
عضو مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان افزود: بنابراین نباید به استان سیستان و بلوچستان نگاه امنیتی داشته باشیم بلکه باید بگوییم استان سیستان و بلوچستان استانی است مرزدار، زرخیز، پرگهر از معادن و منابع، کشاورزی و دارای نیروی انسانی و نخبگان. وقتی نگاه به استان سیستان و بلوچستان امنیتی نباشد مردم در شکوفایی و رونق استان فعالتر وارد می شوند
نماینده مردم خاش، تفتان، نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید در نیروهای مسلح بیشتر از نیروهای بومی استان سیستان و بلوچستان استخدام شود که این امر ضریب امنیتی ستان را افزایش میدهد.
وی افزود: در حال حاضر درصد استخدام فراد بومی استان سیستان و بلوچستان در نیروهای مسلح افزایش یافته است اما به نظر میرسد کافی نیست و باید میزان استخدام در فراجا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نیروهای امنیتی و سیاسی و ارتش جمهوری اسلامی ایران افزایش یابد.
عضو کمیسیون اجتماعی با اشاره به مزایای استخدام و به کارگیری نیروهای بومی در بخشهای نظامی سیاسی و امنیتی، تاکید کرد: اشراف به موقعیت جغرافیایی منطقه و آگاهی از بافت اجتماعی و نوع برخورد مردم استان سیستان و بلوچستان از جمله مزایای به کارگیری نیروهای بومی در این بخشها میباشد در حالی که به کارگیری نیروهایی خارج از استان باعث میشود تا گاه برای دستیابی به شناخت و دانش از استان هزینههای غیرقابل جبرانی پرداخت کنند.
به فرزندان خود در استان سیستان و بلوچستان اعتماد کنید
نماینده مردم خاش، تفتان، نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی گفت: از دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، قوای سه گانه و اعضای شورای عالی امنیت ملی به عنوان فرزند این آب و خاک درخواست داریم که به فرزندان استان سیستان و بلوچستان و خادمان مردم در خانه ملت اعتماد کنند تا بتوانیم اطلاعات کامل و جامعی از وضعیت اجتماعی سیاسی امنیتی و اقتصادی و فرهنگی استان سیستان و بلوچستان در اختیارشان قرار دهیم تا در تصمیم گیریها و تصمیم سازیها نسبت به استان سیستان و بلوچستان برنامهها و طرحهای جامعهای ارائه شود. تعهد میدهیم که با این اقدام، این استان دگرگون خواهد شد و حداقل ناامنی در این زمینه نخواهیم داشت.
کرد در ادامه خطاب به خانواده شهدای امنیت گفت: در برابر خانوادههای معزز و صبور شهدای فراجا در استان سیستان و بلوچستان سر تعظیم فرود میآورم.سلام گرم و صمیمی خود را به عنوان خادم آنها وفادار به شهدا حامی خون شهدا برسانید. خبر این حادثه تروریستی باعث شد که ما نگران شویم و اشک بریزیم و امروز هم در کنار خانوادههای معزز شهدا هستیم.
نماینده مردم خاش، تفتان، نصرت آباد و میرجاوه و کورین در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از لحظهای که حادثه تروریستی رخ داده و فرزندان عزیز این کشور به شهادت رسیدهاند پیگیر موضوع هستیم تا مسببان این حادثه تروریستی را شناسایی کرده و به سزای اعمالشان برسانیم.
آغاز ردیابی و شناسایی اشرار به صورت محسوس و غیر محسوس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیگیری های انجام شده درخصوص حادثه تروریستی تفتان، گفت: خبرهای حاصل از سیستان و بلوچستان حاکی از آن است که همه معتمدین، علما، نخبگان و دانشگاهیان و فرهیختگان، عشایر، کشاورزان و کسبه همه از روز حادثه در محل شهادت عزیزان حضور یافتند و از همان روز، ردیابی و شناسایی اشرار به صورت محسوس و غیر محسوس آغاز شده است.
کرد افزود: به عنوان نماینده شما در خانه ملت، همچنان با ناآرامی پیگیر این موضوع هستم و شواهد و قرائنی که از منطقه کسب کردهایم بیانگر آن است که تاکنون اشرار مسلح نتوانسته اند از مرزهای کشور خارج شوند و در کوهها و مناطق صعب العبور در محاصره کامل نیروهای مردمی نیروهای امنیتی، طرح طوایف، سپاه پاسداران و ناجا و فراجا و نیروهای نظامی و ارتشی قرار دارند و امیدواریم که با اقتداری که نیروهای مسلح دارند اجازه ندهیم که اشرار از مرزها خارج شوند و انشاالله دستگیر خواهند شد و تحویل مقامات قضایی برای محاکمه خواهند شد.
کرد تاکید کرد: امیدواریم برای پاسداشت خون شهدا هرچه زودتر جولانگاه تروریستها هم مردم و هم نیروهای پرافتخار مسلح اعم از سیاسی، قضایی، امنیتی و نظامی انتظامی و نیروهای طرح امنیت پاکسازی کنند و بدانید که هرگز خدمات فرزندان شهید ایران اسلامی فراموش نخواهد شد و در تاریخ ایران اسلامی ثبت خواهد شد و شما به عنوان پرافتخارترین خانوادههای ایرانی این افتخار را کسب کردید که فرزندی خوب و صالح تربیت کردید و پرورش دادید که خدمت در دورترین نقاط کشور را در شرایط سخت انتخاب کرد و ایثار کردند و با اخلاص شربت شهادت را نوشیدند.
وی با گرامیداشت یاد همه شهدای امنیت، شهدای تفتان و شهدای پدافند هوایی ارتش گفت: امیدواریم خداوند با امدادهای غیبی خود که وعده الهی است صبوری خاص به خانواده معزز شهدا عطا فرماید به امید اون روزی که سرزمین پاک ایران اسلامی از تمام شرارتها آرام بگیرد و ایران را در راه توسعه همه جانبه علم و فناوری پزشکی و ارتقای ملت ایران سربلند ببینیم.
انتهای گزارش