پیرو پیگیری های مستمر دکتر علی کرد ، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از ادارات آموزش فنی و حرفه ای شهرستان های خاش و تفتان بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر علی کرد، پیرو پیگیری های مستمر خادم مردم، در دکتر محمدی معاونت وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و دکتر احمدی معاونت آموزشی فنی و حرفه ای کشور از شهرستان های خاش و تفتان بازدید نمودند.
دیدار نخست در شهرستان تفتان با حضور خادم مردم، دکتر محمدی، دکتر احمدی، حاج نائب مدیرعامل شرکت سیمان خاش، مهندس آسوده مدیرعامل شرکت های منیزیم ارزانتاک چاه احمد و کورین، مهندس زورقی معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری و اعضای شورای اداری تفتان در محل سالن اجتماعات کارخانه سبز طلای تفتان برگزار گردید.
در این دیدار یک تفاهم نامه میان سازمان فنی و حرفه ای کشور و شرکت های سیمان، طلا و منیزیم امضاء شد. این تفاهم نامه در خصوص حرفه آموزی نیروهای شرکت های مذکور امضاء گردید. شرکت ها و کارخانجات هم موظف شدند مطابق قانون از محل پیوست های اجتماعی این هزینه ها را به سازمان فنی و حرفه ای کشور پرداخت نمایند.
اهم مطالبات دکتر کرد در این دیدار به شرح ذیل می باشد:
_ پیگیری راه اندازی رشته های آموزش فنی و حرفه ای مطابق ظرفیت، پتانسیل و استعداد مناطق
_ پیگیری ایجاد مرکز فنی و حرفه ای در مرکز شهرستان تفتان
_ پیگیری راه اندازی مرکز فنی و حرفه ای در بخش گوهرکوه با توجه به وجود مجتمع کشت و صنعت جهت آموزش نیروهای آن مجتمع
_ توجه ویژه به هنرستان ها با راه اندازی کلاس های حرفه آموزی و کار آموزی
_ کارخانجات موظف شدند نیروهای مورد نیاز را قبل از پذیرش، از میان نیروهای آموزش دیده فنی و حرفه ای که دارای کارنامه می باشند، جذب نمایند.
_ در بخش دوم دیدار ها، خادم مردم همراه با دکتر محمدی، دکتر احمدی، فرماندار شهرستان خاش، امام جمعه، اعضای کارگروه شورای مهارت شهرستان خاش از نمایشگاه صنایع دستی، تعمیرات ماشین، صنایع غذایی، جوشکاری و لوله کشی آب و گاز در مرکز فنی و حرفه ای دختران و پسران شهرستان خاش بازدید نمودند.
در انتهای بازدید ها، جلسه شورای مهارت در محل فرمانداری شهرستان خاش با حضور خادم مردم، دکتر محمدی، دکتر احمدی، فرماندار، معاونت امور عمرانی فرمانداری، رئیس آموزش و پرورش، ریاست کمیته امداد، ریاست بهزیستی و ریاست فنی و حرفه ای خاش و مدیرعامل کارخانه سیمان خاش تشکیل شد.
در این نشست، هر یک از ادارات به ارائه گزارش حرفه آموزی پرسنل و جامعه هدف خود پرداختند.
_ اهم مطالبات دکتر کرد در این دیدار به شرح ذیل می باشد:
_ پیگیری ایجاد شاخه ای از فنی و حرفه ای در کارخانه سیمان خاش
_ پیگیری ایجاد حرفه آموزی علی الخصوص در قسمت سوزن دوزی با توجه به اینکه ایرندگان مهد سوزن دوزی استان است و قدمتی دیرینه دارد، می طلبد که این هنر زیبای زنان بلوچ مجدد احیاء و فعال گردد.
_ پیگیری تخصیص اعتبارات و مجهز نمودن مراکز فنی و حرفه ای سطح حوزه انتخابیه با مدرن ترین تجهیزات
_ تصویب راه اندازی آموزش تعمیرات ماشین آلات سنگین در محل فنی و حرفه ای شهرستان خاش
_ مقرر گردید سازمان فنی و حرفه ای یک مرکز شبانه روزی دخترانه و پسرانه در مرکز فنی و حرفه ای شهرستان خاش جهت اسکان هنر آموزانی که از مناطق دور دست می آیند ایجاد و راه اندازی نماید.
_ مقرر شد برای کار عملی هنر آموزان و دانش آموزان هنرستان ها مطابق با کتاب های درسی، تجهیزات فراهم شده و آموزش مطابق با کتب درسی باشد.
_ با قول مساعد معاونت وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور مقرر گردید تا ۱۰ درصد از اعتبارات فنی و حرفه ای کشور به استان سیستان و بلوچستان اختصاص یابد.