دکتر علی کرد نماینده مردم شریف و فهیم حوزه بزرگ انتخابیه شهرستان های خاش، میرجاوه، تفتان و بخش های کورین و نصرت آباد در مجلس شورای اسلامی با چند مسئول کشوری دیدار و گفت و گو کرد.
نماینده مردم خاش در دیدار های جداگانه با معاون حقوقی پارلمانی سازمان برنامه و بودجه کشور، مشاور رئیس جمهور در امور عشایر و اقلیت های کشور، معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، رئیس گمرکات کشور و معاون وزیر اقتصاد و دارایی و معاون حقوقی پارلمانی وزارت اقتصاد و دارایی دیدار و گفت و گو کرد.
_ به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر علی کرد، خادم مردم در روز دوشنبه مورخه ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ در دیدارهایی مجزا با دکتر اعلایی معاون حقوقی پارلمانی سازمان برنامه و بودجه کشور، حجت الاسلام و المسلمین علوی مشاور رئیس جمهور در امور عشایر و اقلیت های کشور، مهندس عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، مهندس فرود عسگری رئیس گمرکات کشور و معاون وزیر اقتصاد و دارایی و مهندس کفاش معاون حقوقی پارلمانی وزارت اقتصاد و دارایی دیدار و گفت و گو داشتند.
_ در دیدار نخست خادم مردم ضمن حضور در سازمان برنامه و بودجه کشور با دکتر اعلایی معاون حقوقی پارلمانی سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفت و گو داشتند.
_ این دیدار در خصوص پیگیری تخصیص اعتبارات استانی و کشوری طرح ها و پروژه های سطح حوزه انتخابیه صورت پذیرفت.
_ در دیدار دوم خادم مردم با حجت الاسلام و المسلمین علوی مشاور رئیس جمهور در امور عشایر و اقلیت های کشور دیدار و گفت و گو داشتند.
_ این دیدار درخصوص پیگیری تخصیص اعتبار از طریق هیئت دولت برای پروژه های راه های روستایی، ساخت فضاهای آموزشی، ساخت دیوارهای حفاظتی در مناطق کمتر توسعه یافته و مناطق عشایری حوزه انتخابیه تشکیل گردید.
_ در سومین دیدار یوم جاری، خادم مردم ضمن حضور در دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری با مهندس عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور دیدار و گفت و گو داشتند.
_ اهم مطالبات دکتر کرد در این دیدار به شرح ذیل می باشد:
_ پیگیری تخصیص اعتبار جهت ساخت ۵۰ باب کلاس درس در سطح حوزه انتخابیه
_ پیگیری تخصیص اعتبار جهت بازگشایی راه های دسترسی به مناطق صعب العبور و همچنین زیرسازی و آسفالت جاده های عشایری
_ پیگیری احداث دیوارهای حفاظتی در حاشیه رودخانه های ایرندگان، کارواندر، کوشه تمندان، چاه شه ایی دشت آبخوان، گوهرکوه، دهستان انده و بخش ریگ ملک
_ پیگیری خرید و واگذاری تانکر آب سیار برای هر یک از ادارات آب و فاضلاب و امور عشایری شهرستان های خاش، میرجاوه، تفتان و بخش های کورین و نصرت آباد
_ پیگیری تخصیص اعتبار به صندوق ها و بانک ها جهت تخصیص اعتبار و تسهیلات کم بهره برای اشتغال زایی، ایجاد کارگاه ها، کارخانجات و صنایع تبدیلی
_ پیگیری خرید و واگذاری ۵۰۰ عدد صندلی مناسب جهت برگزاری امتحانات و کنکور سراسری در شهرستان خاش
_ پیگیری تخصیص اعتبارات مضاعف به شهرداری های جدید التاسیس و دهیاری های مناطق محروم حوزه انتخابیه
_ در انتهای بازدید های یوم جاری، خادم مردم همراه با فراکسیون نمایندگان مرزی در محل سالن اجتماعات گمرکات کشور، با مهندس فرود عسگری معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس گمرکات کشور، معاونین ایشان و مهندس کفاش معاون حقوقی پارلمانی وزارت اقتصاد و دارایی دیدار و گفت و گو داشتند.
_ در این دیدار، مشکلات گمرکات کشور و چگونگی برنامه ریزی فعالیت آن ها مورد بررسی قرار گرفت.
_ اهم مطالبات دکتر کرد در این دیدار به شرح ذیل می باشد:
_ در ابتدا دکتر کرد خواهان ارتقاء اداره گمرک میرجاوه به اداره کل گمرک بودند، که بحمدالله این مهم به تصویب رسید و در آینده ایی نزدیک اجرایی خواهد شد.
_ درخواست تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ایجاد زیرساخت ها، جداسازی محور تجارت از محور مسافری از طریق منطقه ویژه اقتصادی
_ پیگیری اختصاص کد برای منطقه ویژه اقتصادی میرجاوه، این مهم هم تصویب گردید و در آینده ایی نزدیک کد فعالیت منطقه ویژه اقتصادی به استان ابلاغ خواهد شد.
_ پیگیری اجرایی شدن پیوست های اجتماعی حاصل از درآمد های گمرک به شهرداری های مرزی حوزه انتخابیه، انجام امورات عمرانی، ایجاد زیرساخت، مسائل آموزشی، بهداشتی، ورزشی، فرهنگی، اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مرز، در این خصوص مقرر گردید رئیس گمرکات در اسرع وقت لایحه ایی به مجلس ارائه دهد که پس از تصویب مجلس، ان شاءالله مطابق مقررات و آیین نامه های فعالیت گمرک میرجاوه مسئولیت های اجتماعی اجرایی می شود.
_ پیگیری ابلاغ چارت سازمانی اداره کل گمرک میرجاوه و استخدام نیروی بومی و ماندگار مطابق با تصدی پست های ابلاغ شده.
_ مقرر شد رئیس گمرکات و وزیر اقتصاد پیشنهاد تجمیع مدیریت فعالیت های مرزی را در هیئت دولت مطرح و مصوب نمایند که تنها فعالیت مطلوب، قابل قبول و روان بودن گمرکات از طریق یک مدیریت واحد در مرز میسر خواهد بود.