جلسه کمیسیون با حضور محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) برگزار شد و در ابتدای امر مدیرعامل شستا گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده و سرمایهگذاریهای صورت گرفته در این شرکت ارائه کرد و نقاط ضعف و قوت شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی بررسی شد.
مدیرعامل حاضر برنامه خوبی را برای هم پیشرفت و هم توسعه و هم افزایش تولید در شستا آماده و برنامهریزی کرده است. بهروز کردن سرمایهگذاریها و تجهیزات موجود در شرکتهای مختلف زیرمجموعه شستا با استانداردهای بهروز جهانی یکی دیگر از وجوه برنامه مدیرعامل شستا در دوره حاضر است که در جلسه امروز کمیسیون اجتماعی به آن اشاره شد.
پس از ارائه گزارش مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا)، نمایندگان کمیسیون اجتماعی نکته و نظرات خود را در موضوعات مختلف مربوط به شستا، ازجمله در رابطه با اعضای هیات مدیره شرکتهای مختلف زیرمجموعه شستا طرح کردند، اینکه در بعضی از این شرکتها چندین نفر اعضای غیرموظف هستند مورد نقد نمایندگان بود که آقای سعیدی توضیحات و پاسخهای لازم در این خصوص را به نمایندگان ارائه دادند.
یکی از این موارد که طبق نظر اعضای کمیسیون هم نقطه ضعف قابل توجهی است، این است که میانگین مدت مدیریت مدیران عامل شستا در سالهای اخیر، تقریباً ۱۲ ماه است. از نظر کمیسیون از این جهت که کسانی که با ایده و برنامه مدیریت شستا را برعهده میگیرند، برای اجراییسازی برنامههای خود از جمله توسعه اقتصادی و فیزیکی و به روز کردن تجهیزات در شرکتها با استاندارد جهانی، نیاز به زمان مقتضی و مناسب دارند، یک نقطه ضعف محسوب میشود و باید اصلاح شود.
دکتر علی کرد نماینده مردم خاش در این جلسه نسبت به بیان مطالبات حوزه انتخابیه پرداخت که به شرح ذیل عنوان شد:
_ درخواست ایجاد کارخانه سیمان سفید خاش در محل کارخانه سیمان خاش با توجه به محیا بودن بستر و شرایط لازم آن
_ پیگیری حضور میدانی مدیرعامل شستا، هلدینگ ها و شرکت های فعال در منطقه در شهرستان های خاش، میرجاوه، تفتان و رفع مشکلات موجود و پاسخگویی به مطالبات قانونی مردم تفتان
_ پیگیری تخصیص اعتبارات و انجام فعالیت های مربوط به پیوست های اجتماعی شامل ساخت فضای آموزشی و بهداشتی، ساخت پروژه های عمرانی، اقتصادی، اشتغال زایی و کمک به جامعه مستضعف منطقه از محل درآمد و فعالیت های شرکت های فعال در منطقه
_ نماینده مردم تاکید نمودند که در جذب نیرو و اعضای هئیت مدیره های شرکت ها می بایست از افراد بومی و ماندگار استفاده گردد.
_ ایشان همچنین تذکر دادند که در فعالیت شرکت ها مسائل زیست محیطی، حفظ منابع آبی و منابع طبیعی لحاظ گردد و فعالیت شرکت ها نباید به محیط زیست، منابع طبیعی و منابع آبی مناطق خسارت وارد نماید.